lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ohimennen opittua - I förbifarten


JAUHOMATOJA ja hunajoituja riisimuroja - MJÖLMASKAR och rispuffar med honung
Riisimuroja on mahdollista tehdä kotikeittiössä.
Ei maksa vaivaa.

DEGUN jätöksiä ja palaneita riisimuroja - DEGUBAJS och vidbrända rispuffar

Det är möjligt att puffa ris i det egna köket.
Inte värt mödan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin kommentoit:
1. Kirjoita kommenttisi
2. Valitse profiili valikosta... jos et tiedä, mitä tällä tarkoitetaan, valitse huoletta alin vaihtoehto, "nimetön".
3. Minä saan kommenttisi heti sähköpostitse itselleni. Se tulee näkyville blogiin kaikkien muidenkin luettavaksi heti kun hyväksyn sen. KIITOS!

Så här kommenterar du:
1. Skriv vad du har på hjärtat
2. Välj profil från menyn (kommentera som)... ifall du inte vet vad dessa profiler är för något, välj det nedersta alternativet (anonymt)
3. Jag får ditt kommentar direkt per e-post. Den blir synlig till alla läsare på bloggen genast då jag godkännt det först. TACK!