keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Sparris - Parsaa

Sparrissäsongen är en helt egen årstid här i Tyskland. Plötsligt har alla restauranger en skild sparrismeny och hela staden är full med små sparriskiosker. Alla är upptagna med at steka, koka, ånga, grilla och annars bara äta såväl grön som vit sparris. Så jag önskar er Glad Sparris!

GOOGLE firade sparrissäsongens början idag med en passande bild - GOOGLE juhlisti parsakauden alkajaisia tänään sopivalla kuvalla
Parsakausi on aivan oma vuodenaikansa täällä Saksassa. Yhtäkkiä joka ravintolalla on erikseen parsamenyy ja koko kaupunki on täynnä pieniä parsakioskeja. Kaikilla on kiire paistaa, keittää, höyryttää, grillata ja muuten vaan syödä valkoista ja vihreää parsaa. Siis toivotankin teille Hyvää Parsaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin kommentoit:
1. Kirjoita kommenttisi
2. Valitse profiili valikosta... jos et tiedä, mitä tällä tarkoitetaan, valitse huoletta alin vaihtoehto, "nimetön".
3. Minä saan kommenttisi heti sähköpostitse itselleni. Se tulee näkyville blogiin kaikkien muidenkin luettavaksi heti kun hyväksyn sen. KIITOS!

Så här kommenterar du:
1. Skriv vad du har på hjärtat
2. Välj profil från menyn (kommentera som)... ifall du inte vet vad dessa profiler är för något, välj det nedersta alternativet (anonymt)
3. Jag får ditt kommentar direkt per e-post. Den blir synlig till alla läsare på bloggen genast då jag godkännt det först. TACK!